ĐÁP ÁN KIỂM TRẮC NGHIỆM TẬP HUẤN TIẾNG ANH 3 CÁNH DIỀU

1. What is the philosophy of Tiếng Anh 3 – Explore Our World?
A. Bring the world to the classroom and the classroom to life.
B. The world is explorable.
C. Children are energetic and active.
D. Explore Our World is teaching through content.

2. How many main units are there in Tiếng Anh 3 – Explore Our World?
A. 8
B. 7
C. 6
D. 5

3. How many lessons are there in a unit?
A. 9 lessons + Value
B. 10 lessons + Value
C. 11 lessons + Value
D. 12 lessons + Value

4. How many vocabulary lessons are there in a unit?
A. 5
B. 4
C. 3
D. 2

5. How many grammar lessons are there in a unit?
A. 5
B. 4
C. 3
D. 2

6. How many pronunciation lessons are there in a unit?
A. 5
B. 4
C. 3
D. 2

7. What are the purposes of using real-world photos in Tiếng Anh 3 – Explore Our World?
A. To activate students’ curiosity
B. To help teachers teach the unit better
C. To help students think critically
D. All of the above

8. In which lesson are reading and writing introduced and practiced?
A. Lesson 5 & lesson 6
B. Lesson 7 & lesson 8
C. Lesson 9 & lesson 10
D. Lesson 11 & lesson 12

9. What do the super PowerPoint slides provide teachers with?
A. Ideas on how to conduct a lesson
B. Audio scripts and answer keys
C. Audio files, pictures, and ideas on how to conduct a lesson
D. All of the above

10. What are provided in Tiếng Anh 3 – Explore Our World Workbook?
A. Further practice on listening and reading
B. Further practice on structures and vocabulary
C. Further practice on listening, speaking, reading, writing, vocabulary, sounds, and structures
D. Further practice on listening, reading, vocabulary, and structures

11. What are the supplementary resources which can be found on www.hoc10.vn?
A. Unit worksheets, Unit tests, Home-school connection letters
B. Graphic organizers, Pacing guide, Lesson plans
C. PowerPoint slides, Digital resources
D. All of the above

12. Which of the following items can be found in the Teacher’s Book of Tiếng Anh 3 – Explore Our World?
A. Unit Walkthrough, Scope and Sequence
B. Unit Walkthrough, Scope and Sequence, Step-by-step guide, Be the Expert (Tips and strategies), Audio Scripts, and Answer Keys
C. Worksheets, Tests, Stickers
D. Step-by-step guide, Be the Expert (Tips and strategies), Audio Scripts, and Answer Keys

13. What is the right order of the steps of a lesson?
A. Wrap up -> Apply -> Present -> Warm up -> Practice -> Extend
B. Warm up -> Present -> Practice -> Apply -> Extend -> Wrap up
C. Present -> Warm up -> Practice -> Wrap up -> Apply -> Extend
D. Warm up -> Practice -> Present -> Apply -> Extend -> Wrap up

14. Of all the steps in a lesson, which one can be optional?
A. Warm up
B. Present
C. Extend
D. Wrap up

15. Name channels of online professional development that Tiếng Anh 3 – Explore Our World offers to teachers.

A. YouTube, Webinars
B. Blogs, Website
C. YouTube, Webinars, Blogs, Website
D. YouTube, Webinars, Blogs


ĐÁP ÁN

1 2 3 4 5 6 7 8
A A D B B D D D
9 10 11 12 13 14 15  
D C D B B C C

Bình luận

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Đã phát hiện trình chặn quảng cáo!!!

Bạn đang sử dụng tiện ích mở rộng để chặn quảng cáo.

Hãy hỗ trợ chúng tôi bằng cách tắt các trình chặn quảng cáo AdBlock này.

Cám ơn bạn!